Условия за наемане

1.Фирмата отдава под наем за период от 1 ден до 6 месеца. След изтичане на шесте месеца имате възможност за закупуване на съоръжението на преференциални цени.

2.Наемна цена: Подписва се договор, в който се определя цената, продължителността на наемане съгласно договорните условия

3.Плащане: След подписване на договора по т.1 се внася капаро в размер на 10% от определената цена/ капарото не подлежи на връщане/. 24 часа преди датата на наемане цялата сума трябва да бъде платена / по банков път или кеш/. Издава се необходимия документ за извършената услуга.

4.Ел.Захранване: Всички съоръжения се захранват с напрежение от 220V.Плащането и захранването е за сметка на клиента.

5.Транспорт: Транспорта е за сметка на фирмата наемотодател и е включен в цената от договора.

6.Монтаж: Времето необходимо за монтиране на съоръжението е до 30 мин. Същото време е необходимо и за демонтиране на съоръжението.

7.Метериологични условия: При неблагоприянти метериологични условия е невъзможно използването на атракционните съоръжения. Предварително трябва да сте се свързали с нас и да промените датата, в противен случай плащането не подлежи на връщане.

8.Ползватели: Ползватели на съответното развлекателно съоръжение са деца на възраст от 2 до 14 годишна възраст и тежащи не повече от 35кг./тегло на дете/.

9.Застраховка: При ползване на съоръжението за един или два дни с наш екип професионалисти, фирмата издава билети, които са гаранция за сигурността на всяко дете.Всяко едно от нашите съоръжения е застраховано. При ползване на съоръжението за повече дни фирмата наемател трябва да направи застраховка на съответното съоръжение, както и за всяко дете.


Новини

Фирмата разполага със собствена фабрика за производство и ремонт на надуваеми изделия. Изработка на изделия по Ваш модел. Отдава под наем монетни въртележки срещу процент!

Безплатна доставка за България !
/само за нови продукти на стойност над 10000лв. Изпращане с куриер/!
Телефон за бърза заявка: +359877580385