Условия за закупуване

1. При поръчка се заплаща капаро в размер на 50% от сумата / не подлежи на връщане /по сметка упомената в договора, а  24 часа преди получаването – останалата сума. Фактурата се издава в деня на получаване на стоката.

2.Компресор: Всички надуваеми продукти са окомплектовани с 1 до 4 компресора.Компресорите са с гаранция – 3 месеца. Гаранцията важи при правилно експлоатиране – в противен случай гаранцията отпада.

3.Доставка: До 90 работни  дни след заявявяне на поръчката през зимния сезон

До 60 работни дни след заявяване на поръчката през летния сезон

До 20 работни дни – допълнително се заплаща спрямо тарифите на въздушния транспорт

4. ДДС :  Посочените цени са с ДДС в щатски долари или в лева по курс продава за деня на Първа Инвестиционна Банка

5.Митнически такси: Посочените цени са с митнически такси

6.Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

7.Гаранция -всички нови продукти имат 12 месеца гаранция от производителя. Гаранцията отпада при направа на каквито и да са действия /различни от тези на производителя/ върху съоръжението, както и при неправилно използване и съхранение – допускане до влага /вода/  върху и в съоръженията. Продуктите втора употреба са без гаранция, освен ако не е договорена такава в договора за покупко – продажба!